インフォメーション
2025-08-22 17:35:17
We are pleased to announce that starting in September, Genji Soba will become a specialty restaurant serving only 100% buckwheat soba (juwari soba).
Currently, we hand-make both ni-hachi soba (80% buckwheat, 20% wheat flour) and 100% buckwheat soba. However, in response to the requests of our gluten-free and celiac customers, we have decided to transition our menu entirely to 100% buckwheat soba.
This change allows us to provide a dining experience that is not only authentic and traditional, but also safe and welcoming for those with gluten sensitivities.
We sincerely look forward to serving you our pure, hand-crafted soba from September onwards.
2025-06-10 07:53:15
オーストラリア館のステージでタスマニア産の新そばの十割蕎麦を実演蕎麦打ちします
数量限定ですが試食も出来ます
日時 6月14日 13:30〜
2024-10-29 14:43:52
シンガポールFHA HoLeCa ホテル&フードEXPOはお陰様で大盛況のうちに終了致しました。世界中のバイヤーにお蕎麦の試食をしていただける良い機会となりました。
これからも蕎麦専門店として日本の食文化である本物の日本蕎麦を世界に広げる活動をして行きたいと思っております。
2024-09-30 09:32:17
シンガポールで開催されるアジア最大のフード&ホテル、アジアHoLeCaに大阪市のメーカー4社の一つとして参加致します。
電子レンジで作れる常陸秋そば100%の十割蕎麦乾麺、蕎麦の実お粥、蕎麦の実お粥ビーガン、蕎麦グラノーラ、サンプル出展のそばぼうろきな粉、アーモンド、カシュナッツの展示、商談致します。蕎麦打ちの実演も致します。
場所はシンガポールEXPO会場の大阪市ブース、期間は10月22〜25日です。